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Schaschlik / Indeykadan shashlik

Hallo ihr lieben! Ich komme heute mit einem gesundem Rezept, mit Schaschlik aus Putenbrust. Am Besten ihr mariniert das Fleisch einen Tag vorher. Ich nehme langsam ab und freue mich Tag für Tag über meine Gewichtsabnahme. Manchmal ist echt schwer den inneren Schweinhund zu überwinden, aber ich mache es weiter, bis ich mein Ziel erreicht habe. Ich verzichte nicht ganz auf was süßes oder Kohlenhydrate, aber ernähre ich mich ganz bewusst und gesund.  Ich gestehe, manchmal möchte ich mir was gönnen und ein Stück Torte, oder Croissants essen… Wie man so schön sagt, von nichts kommt nichts, also müssen die Pfunde runter. Deshalb verzichte ich Moment auf alle Leckereien. Falls ihr Fragen bezüglich auf Abnehmen habt, dann schreibt mir gerne eine Email : shagu@mail.ru

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Bu safar oddiy shashlik retseptini sizlar bilan bo’lishmoqchiman. Retsept butun instagramda tarqab yuripti, bu bilan demoqchimanki, avtori noma’lum. Shashlikni iloji bo’lsa pishirishdan bir kun oldin tayyrolab qo’yilgani ma’qul. Marinovkasi juda singib, tami ham ajoyib chiqadi. Shunaqa yog’i, uni kam retseptlar bilan ozishda davom etmoqdaman. Hali maqsadimga etishimga ancha bor, lekin, nasib sekin sekin olg’a qadamlayapman. Ba’zida nafsni tiyish juda qiyin tuyilar ekan, bu narsani hech sinab ko’rmagan ekanman. Lekin nafsni jilovlab ololsak, marra bizniki.

zutaten

Zutaten/Masalliqlar:Ingredients

  • 1 kg Putenbrust /Indeyka go’shti
  • 500 gr Champignons / Qo’ziqorinlar
  • 250 gr Mini Cocktail Tomaten / Kichkina pomidorchalar
  • 1 Zwiebel/Piyoz
  • 2 EL Schmand/2 o-q qaymoq
  • Paprikapulver, Salz und Pfeffer nach Geschmack / Bulg’orining maydalangani, tuz va murch, hammasi tabga qarab
  • Spieße / Shashlik uchun mahsus tayoqchalar
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Deutsch 1) Putenfleisch in Streifen schneiden 2) Ein Zwiebel schneiden und auf das Fleisch verteilen 3) In eine Schüssel 2 EL Schmand, nach Geschmack Paprikapulver, Salz und Pfeffer geben 4)Die Marinade auf das Fleisch geben 5) Ganze Fleisch damit marinieren und in den Kühlschrank für mindestens 2-3 Std stellen 6) Champinongs durchschneiden 7) Das marinierta Fleisch, Champignons und Tomaten nacheinander auf die Spiße aufreihen 8) Auf den Backofenplatte verteilen 9) 20-25 Minutenlang in 200 °C backen 5

O’zbekcha Pech 200 °Cga yoqib oldindan qizdiriladi 1) Indeyka go’shtini uzun qilib kesiladi 2) Bitta piyoz to’g’raladi va go’sht ustiga yoyilib chiqiladi 3) Alohida idishga ikki osh qoshiq qaymoq, tabga qarab tuz, bulg’or kukuni va murch solinadi va aralashtiriladi 4) Bu aralashma go’sht ustiga solinadi 5) Go’sht, piyoz va aralashma, hammasi yahshilab aralashtiriladi va muzlatgichga 2-.3 soatga olib qo’yiladi. (Iloji bo’lsa bir kun oldin tayyorlangani yahshi) 6) Qo’ziqorinlar kesiladi 7) Go’sht, qo’ziqorin va pomidorlar oldinma-ketin cho’pga kirgiziladi 8) Pech patnosiga terib chiqiladi 9) 200 gradusda 20-25 daqiqa pishirib olinadi. Yoniga guruch, pyura yoki boshqa sabzavotlar qo’yib, dasturhonga tortishingiz mumkin.

Geschrieben von Gulshoda

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