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Russische Medovik Torte

Ich stelle ein neues Rezept für die russische Medovik Torte vor, sie ist einfach nur “WOW”! Eine Art Honigkuchen. Ich esse für mein Leben gerne Kuchen oder Torte, die mit Honig gebacken sind. Die sind einfach sehr lecker und gesund! Die guten Zutaten schmelzen förmlich im Mund! Das Rezept ist von meiner Freundin, Dilobar Ahmadjanova. Sie ist eine der besten Köchinnen und backt die herrlichsten Köstlichkeiten die ich kenne.

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Salom Azizlarim!

Va nihoyat mening yangi saytimga UZBEKBERRY ga hush kelibsiz! Saytimda ishlovlar paytida juda ko’p retseptlarni pishirib ko’rdim. Mana endi sizlar bilan bo’lishish vaqti etdi. Medovik, bu tortni menimcha bilmagan inson yo’q. Bu safar biskvitlisini pishirdim. Retsept egasi, dugonam Dilobar Ahmadjanova bo’ladi. Ajyoib uy bekasi, latofatli ona hamda tengi yo’q pazanda ayol!

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Anleitung für die russische Medovik Torte

Zutaten für den Boden / Hamir Masalliqlari

  • 400 gr Mehl / Un
  • 300 gr Margarine / Margarin
  • 200 gr Zucker / Shakar
  • 8 EL Honig / 8 o-q asal
  • 7 Eier / Tuhum
  • 0,5 TL Natron / 0,5 ch-q Soda
  • Creme / Kremiga
  • 500 ml Milch / Sut
  • 1 Pckg Pudding / 1pochka Pudding
  • 375 gr Butter / Saryog’
  • 1 Dose süße kondes milch / 1 banka Suyultirilga sut, Sgushonka

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Deutsch

1) Honig in einem Topf zum schmelzen bringen

2) Natron zufügen und die Masse weiter rühren bis es schäumig wird

3) So lange erhitzen bis der Honig braun wird

4) Margarine zufügen

O’zbekcha

1) Bir idishga asal solinib olovga qo’yiladi

2) Soda solinadi va ko’pirib toshay deguncha qo’zg’aladi

3) Asal qizarish kerak, to qizarguncha qo’zg’aladi

4) Keyin esa margarin solinadi

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5) Eiweiß von Eigelb trennen und mit Zucker schaumig schlagen

6) Danach kommt die einzelne Eigelb dazu

7) Jetzt muss aufgepasst werden: Alles muss schnell gehen. Auf die Eiermasse kommt der Honigmasse und wird ganz schnell zusammen gerührt

8) Am Ende kommt Mehl dazu

5) Tuhum oqi sarig’idan ajratib shakar solinib ko’pirtiriladi

6) Tuhum sariqlari bittalab solinib aralashtiriladi

7) Endi tezkorlik talab qilinadi: Tuhum aralashmasiga asal qo’shilib tezda aralashtiriladi

8) Ohirida un solinib tezda aralashtiriladi

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9) Ich habe 20 cm Durchmesse genommen. Bei 180 C° ca. 10-15 Minutenlang backen

10) Bei meiner Mischung kamen 6 Stück raus

11) Ein Stück des Bodens habe ich für den “Krümel” verwendet

9) Mening qolipim aylanasi 20 cm edi, shunga solib 180 C°da 10-15 daqiqa pishiriladi

10) Hamirdan 6 ta dona chiqdi, shulardan 1 tasi ushoqqa ishlatildi

11) Ortgan bitta biskvitni qo’l bilan mayda qilib uvalash kerak

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1) Ich habe den Pudding schon vor ein Tag vorbereitet. Es ist besser, wenn man ihn mindestens vor 3 Std. vorher vorbereitet

2) Butter und Kondensmilch zusammen schlagen

3) Pudding dazu löffelweise zufügen (Ca. 5-7 Minuten weiter schlagen)

4) Jede einzelne Bodenschicht mit Creme bestreichen

5) Am Ende das ganze mit der Bodenkrümel bedecken und mindesten für 4 Std. in den Kühlschrank stellen (Ich habe den Küche  1 Tag kühl gestellt)

1) Puddingni men bir kun oldin tayyorladim, butunlay sovugan holda yahshi aralashadi (Pudding o’rniga Zavarnoy krem ham bo’ladi)

2) Saryog’ va qo’yuvtirilgan sut (Sgushonka) aralashtiriladi

3) Pudding qoshiqlab kremga qo’shiladi va 5-7 daqiqa aralashtirishda davom etadi

4) Har bir qavatga krem suriladi

5) Ohirida butun tort krem bilan suriladi va usti ushoqlar bilan yopilib chiqiladi, kamida 4 soatga muzlatgichga qo’yiladi (Meniki 1 kun turdi)

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Geschrieben von Gulshoda

Comments (2 comments)

  • nafisa
    22. Dezember 2014 at 19:35

    Hurmatli Uzbekberry, duhovkaning Elektro yoki gazligini ishlatasiz? Bilishimcha gradus har hil böladi
    Rahmat!

    • Gulshoda
      23. Dezember 2014 at 10:24

      Men ishlatadigan duhovka faqat Elektrli.

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