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Cappuccino Cake

Cappuccino Cake-Kuchen, einfach eine besondere Torte mit gemahlenen Mandeln.

Das Original Rezept habe ich von hier genommen. Der Boden schmeckt sehr saftig und sehr lecker. Bald ist der Geburtstag von unserem Sonneman. Dafür suche ich ein Rezept und experementiere damit… ordentlich.

Die Torte ist eigentlich aus Kakaocreme aber man kann auch Cappuchino zufügen und hat man etwas Geschmack danach, so habe ich es auch gemacht.

Proibieren Sie einfach, es geht besser asl Sie denken!

Cappuchino_01
Uzbekdish
cappuchino

Bu tort bodom kukunidan tayyorlandi. Juda oddiy va mazali.

Hudo hohlasa yaqinda o’g’limizning tug’ilgan kuni, 2 yoshga qadam qo’yadi. Shu munosabat bilan birorta to’g’ri keladigan tort izlayapman, har hillarini pishirib ko’rayapman.

Rang-barang tortlarni umuman hushim suymaydi. Bolalarga mos, shakari kam, mevasi ko’proq bo’lishi kerak.

Bu tort ham chakki emas, lekin kremi sal og’irlik qiladi shekilli. Chunki saryog’ ko’plik qiladimi deyman.

Lekin hamiri juda shirin, suvli chiqdi. Pishirib ko’ring, afsuslanmaysiz.

Zutaten

Zutaten/Masalliqlar

  • 175 gr gemahlene Mandeln/Bodom kukuni
  • 4 Eier (Eiweiß vom Eigelb trennen)/Tuhum (oqi sarig’idan ajratilgan bo’lish kerak)
  • 110 gr Zucker/Shakar
  • 1 TL Salz/1 ch-q Tuz
  • 1TL Backpulver/ 1 ch-q Razrihitel
  • 1 TL Vanillinzucker/1 ch-q Vanilin
  • 1 El Zitronensaft/ 1 o-q Limon suvi
  • Für die Kreme / Kremi uchun
  • 180 gr Butter/Saryog’
  • 80 gr Puderzucker/Shakar pudrasi
  • 2 EL Kakao oder Cappuchino / 2 o-q Kakao yoki cappuchino kukuni
  • 60 gr Schokolade/Shkalad
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Deutsch

Backofen auf 180 °C vorheizen
1) Salz, backpulver, Vanillinzucker und gemahlene Mandein in eine Schüssel geben und zusammen mischen
2) In einer separaten Schüssel Eigelb mit der Hälfte von Zucker zusammen mischen
3) Die erste trockene Mischung zum Eigelb geben
4) Eiweiß nehmen
5) Eiweiß mit einem Handmixer zusammen schlagen und langsam  Zucker zufügen
6) Ein EL Zitronensaft zugeben und weiter mixen bis das Eiweiß glänzt
7) Das Eiweiß zu Mandelmischung zufügen
8) Mit der Löffel zusammenvorsichtig  heben
9) In ein Springform giessen und in 180°C Umluft ca. 40 Minuten lang backen (mein springform 20 cm)

O’zbekcha

Pechka 180 °Cga oldindan yoqib qo’yiladi

1) Tuz, razrihitel, vanilin va bodom kukuni aralashtiriladi

2) Boshqa idishda tuhum sarig’i va shakar yarimi aralashtiriladi

3) Quruq aralashmani tuhum aralashmasiga qo’shing

4) Tuhum oqiga navbat

5) Qo’l mixerida tuhum oqini ko’pirtira boshlaysiz. Qolgan shakarni oz-ozdan solasiz

6) 1 osh qoshiq limon suvi solinadi va ko’pirtirishda davom etasiz

7) Ko’pirtirilgan tuhum oqini birinchi aralashmaga bitta qoshiqlab solasiz

8) Qoshiqda sekinlik bilan hammasini aralashtirasiz

9) Tayyor hamirni qolipga solib (mening qolipim 20 cmlik) 180 °Cda 40 daqiqa pishirib oling

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1) Butter sollte am bestem im Zimmertemperatur gelagert sein
2) Alles in ein Schüssel geben und mit der Handmixer zusammen rühren
3) Schokolade kurz zum schmelzen bringen und zu der Creme zugeben
4) Weiter 4-5 Minuten mixen und danach den Boden von der Mitte durchschneiden und mit der Creme ganze Torte bestreichen. Man kann die Torte beliebig dekorieren. Ich habe Sommerfruchte genommen. Bevor man ihn serviert, stellt man am Besten für 2 Std. in den Kühlschrank.

1) Saryog’ hona temperaturasida bo’lish kerak

2) Hamma masalliqlarni bir idishga solib krem sifatiga kelguncha mixerda aralashtiriladi

3) Shkalad eritilib kremga qo’shiladi va aralashtirishda davom etiladi

4) Kremni 4-5 daqiqa aralashtirishda davom etasiz. Keyin pishgan tortni ikki yoki uchga bo’lib krem bilan bezab chiqasiz. Hohishga qarab bezash mumkin, men har safargidek mevalar bilan bezadim. Dasturhonga tortishdan oldin 2 soatlarga muzlatgichga qo’yib qo’ying.

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Geschrieben von Gulshoda

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