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63. Macarons “Registan” or “Tiffany”

  Bismillahir Rohmanir Rohim.


Shu negadir hech macaron qilishdan charchamayman, eyishdan ham :)))) Segoviadagi Marafonimdan keyin uyga ketishdan oldin 2 kun Madridda aylandik. Kunim bilan egan narsam shu macaronlar bo’ldi. Uyga qaytgandan song, yana biror bir boshqa rangini pishirishga qaror qilib ko’rdim. Birinchi pishirganim, oq, keyingisi yashil, oranjiviy, rozviy. Endi esa moviy rangda qilib ko’rmoqchiman. Nemislarda bir gap bor, “Ovqat ko’proq ko’z bilan eyiladi” degan, bu haqiqat. Ko’zga qancha chiroyli ko’rinsa shuncha ko’p eymiz. Nasib qilsa, bu safar ham chiroyli chiqarishga harakat qilaman :)


Marhamat:

Ingredients/Zutaten/Masalliqlar:
120 gr icing Sugar/Puderzucker/Shakar pudrasi
80 gr Ground Almonds/gemahlene Mandeln/Bodom pudrasi /kukini, hullas maydalanga talqoni.
60 gr Sugar/Zucker/oddiy Shakar
2 (60 gr) Eggwhites/Eierweiß/Tuhum oqi. 
Dry food Colour/trockene Lebensmittelfarbe/Quruq rang, uzingiz hohlaganidan.
Cream/Kreme/Kremi
1.
100 gr White chocolate/Weiße Schokolade/Oq shokolad
50 gr whip cream/Sahne/Qaymoq
2.
50 gr Sugar/Zucker/Shakar
100 gr sour cream/Schmand/Smetana

 40 gr Butter/Butter/Saryog’

Cream


1. Die Erste ist ganz Einfach: Die Weiße Schokolade zum schmelzen bringen und Sahne eingeben. Und nach belibegen Farbe! Ich habe natürlich die Kreme schon letzte Woche, als ich die Pink Macarons gemacht habe, fertig gemacht. Diesesmal nur Farbe gegeben und Viola :)

Birinchi Kremi oddiy, oq shokoladni eritasiz va qaymoqno qo’shasiz. Bu kremni muzlatgichda ancha vaqt saqlasangiz ham bo’ladi. Uzingiz hohlgan rangni berishingiz mumkin. Bu kremni o’tgan safar, rozviy macaronni qilganimda tayyorlagan edim.  
 2. Die zweite Kreme: Zucker in Pfanne geben und karamalisieren, danach die Butter und Schmand. Alles durch mischen und 1 Min. kochen. Danach 4-5 Std. ins Kühlschrank stellen.

Ikkinchi Kremim ham oson: Shakarni tovoga solib eritasiz, song saryog’ni solasiz va keyin Smetanani solib 1 Minutcha qaynatasiz. Keyin esa Kremni 4-5 soatga muzlatgichga olib qoyasiz.

Alle Zutaten muss man genau messen/Hamma masallqilarni gramigacha o’lchab olish kerak.

Puderzucker und gemahlene Mandeln passieren wir durch den Sieb/Shakar pudrasi vabodom kukunini elakdan o’tqazib olamiz.
Eiweiß erst schon schlagen, die 60 gr Zucker geben und danach die Farbe eingeben/Tuhun oqini birinchi ko’pirtirib olamiz,60 gr shakarni qo’shamiz, kegin rang beramiz.

..danach mischen wir die Puderzucker und Mandeln mit Eiweß zusammen/Masalliqlarni aralashtiramiz.
Die Masse in einen Dressiersack mit einfacher runder Tülle füllen/Tayyor Macaron kremini shpritzda yumaloq shaklda qisib chiqaramiz.
Sieht so aus/Shu ko’rinishga keladi.
Nach der ganze Arbeit/Oshhona shu ahvolga keladi :)

die sehen schon mal nicht schlacht aus/ko’rinishi yomon emas.
Leider habe ich nicht so dolle aufgepasst, unter Hitze war zu stark, aber die verbrannte Teile schmeckt man nicht/Tagidagi oloviga etibor bermabman, sal qorayibdi, lekin eganda umuman bilinmadi.

Knusprig :) / Juda nozik, va ajoyib chiqdi.
Nach etwa 2 Std.Und mit der Kreme füllen/2 soatlar sovutganizdan keyin,Krem bilan to’ldirib ikkisini bir qilib yopishtirasiz:)

Viola!!! Yoqimli ishtaha!!!
Geschrieben von Uzbekberry

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