Home  >  Appetizers, Vegetables  >  60. Fingerfood

60. Fingerfood

Bismillahir Rohmanir Rohim
Heute kommt ein Freund von uns. Er isst gar kein Fleisch. Das heißt, ich muss mir etwas einfallen lassen. Ich habe schnell Auberginen und ein paar Tomaten besorgt. Am besten mache ein Fingerfood.
 
Bugun kechga Rafiqimning bir o’rtog’i kelishi kerak. Tabi juda nozik, toamlarni juda tanlab eydi. Toamni ichida shakar, un, go’sht masalliqlari bo’lishi mumkin emas. Qarab turib shunaqa odatli insonlarga hayron qolaman. Yana uni ustiga biznikiga tez-tez kelib turadi. Bu odati bilan qaysi restorantga ham borardi :)))))
Masalliqlarimga qarasam, baqlajon, pomidor va pishloq bor ekan. Shularning o’zidan biror nasa tayyorlab qo’ya qolaman.

Ingredients/Zutaten/Masalliqlar:
 
2-3 Aubergine/Aubergine/Baqlajon
3-4 Cherry tomatoes/Cherry Tomaten/Kichkina pomidorchalar  yoki pomodorni 3-4 ga bo’ling
100 gr Olive/Oliven/Zaytun
150 gr Mozzarella/Mozzarella/Italyan pishlog’i, uni o’rniga brinza olsangiz ham bo’ladi.
1 Eggs/Eier/Tuhum
Herbs and Spices/Kräuter und Gewürze/Ko’katlar va Zirovarlar
Auberginen waschen und länglich schneiden/Baqlajonlarni yuvib uzun shaklda yupqa qilib kesib olmaiz.
Eier geben und Kräuter und Gewürze dazu geben/Tuhumga ko’katlar, tuz va murchni aralashtiramiz.
Aubergine tauchen wir in die Eiermasse ein/Tuhum aralshmasinga baqlajonni botirib olamiz
Braten wir die Auberginen/Tovoga solib qovurib olamiz.
….Reste zutaten/qolgan masalliqlar….
Je nach Ideen können Sie es selbst baslteln/O’z tabizga qarab har qanday shaklda bezating!
Viola! Yoqimni ishtaha!!!
Geschrieben von Uzbekberry

Hinterlasse ein Kommentar

error: Das Speicher der Medien ist untersagt !!