Home  >  Appetizers  >  243. Käsestange / Pishloqli tayoqchalar

243. Käsestange / Pishloqli tayoqchalar

                                 *Bismillahir Rohmanir Rohim
Ich liebe Käsestangen! Ich hatte schon lange vor selbst welche auszuprobieren. Endlich habe ich Zeit, Lust und Kraft gefunden welche zu backen :)
Mit meinem Rezept ist es sehr einfach und schmeckt auch sehr gut. Ich weiß, ich bin nicht die Einzige, die Käsestangen selbst backt. Es gibt, da bin ich mir sicher, noch viele andere leckere Rezepte. Käsestangen passen gut zu Bier oder einfach zu einer Brotzeit als Knabberbeilage als Snack.
Also, hier ist mein Tip:


Bu erda pishloqli tayoqchlar juda mashhur. Ko’pchilik pivo bilan iste’mol qilishadi. Men ham juda yahshi ko’raman, kechqurun dam olib televizor oldida Kino ko’rib mazza qilib tanavvul qilsa bo’ladi. Hozirku televizor ko’rishga vaqt qayoqda deysiz :)  Lekin shundayam vaqt topib pishirdim. Faqat men emas buni tayyorlagan, menikidan tashqari yana mingta retseptlari bo’lishiga shubham yo’q. Bu erda o’zimga yoqqa zirovorlarni qo’shganim sababli meni variatim shu bo’ladi.


Zutaten/Masalliqlar:

1 Blätterteig a.d. Kühlregal / Tayyor hamir, yog’li
1 Ei / Tuhum
50 gr geriebener Käse/Qirilgan  pishloq
Beliebige Gewürze/Yoqtirgan zirovorlar

Den Blätterteig ausrollen und mit Ei bepinseln/Hamir yoyilib tuhum suriladi
Gewürze bestreuen und den geriebenen Käse verteilen/Zirovorlar sepilib chiqiladi va pishloq ha yoyilib chiqiladi
Mit Nudelholz ausrollen, damit Gewürze und Käse kleben bleiben/Hamir ustidan yoygich bilan yurgiziladi, shunda pishloq va zivorlar yahshi yopishadi.
Länglich schneiden/Uzunasiga kesiladi
Vorsichtig drehen und in 180 °C, 10-12 Minuten lang backen/Sekin o’raladi va 180 °Cda 10-12 daqiqa pishiriladi
Yoqimli ishtaha :)
Geschrieben von Uzbekberry

Hinterlasse ein Kommentar

error: Das Speicher der Medien ist untersagt !!