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165. Pizzabrötchen / Pizza bulochkalar

                                                                           Bismillahir Rohmanir Rohim*
Das Beste Rezept wenn man unterwegs ist oder wenn man mit der Familie/mit Freunden Picknick macht. Ich hatte Gäste und ich wollte gerne für sie eine Kleinigkeit vorbereiten. Nach langer Überlegung habe ich ZitronenkuchenManti und diese Pizzabrötchen gemacht.
Man kann alles nach belieben mischen, z.B. grüne, schwarze Oliven, alle farbigen Paprika, Lauchzwiebeln oder mit frischem Spinat.
Ich merke, in letzter Zeit poste ich überwiegend nur was Süßes, aber jetzt ist die Zeit für was Herzhaftes. Ich habe in der Sendung “Enie backt” gesehen, wie sie herzhafte Muffins gebacken hat. Aber ich wollte was zum richtigen “beißen” machen und so habe ich kleine Pizzabrötchen gebacken.

O’tgan hafta bir-ikki mehmonlar kelgan edi. Shularga atab Manti  va Limonli shirinlik hamda shu pizza bulochkalarni pishirdim. Bu pizzalar agarda oilangiz bilan picknikga chiqangiz judayam qulay kelar ekan. Pishgandan keyin savatni to’ldirib ketaversa bo’ladi. Yoki uzoq safarga chiqqanda pishirib birga olishga yahshi ekan. Nafaqat qulay yoki engil balkim to’yimli hamdir.
Albatta masalliqlarini o’zingiz hohlagan tarzda tanlashingiz mumkin. Go’shtni sevuvchilar qiymali go’sht solishi mumkin, yoki yashil, qora zaytunlar, yoki har hil rangdagi bulg’ori hamda ko’k piyoz solinishi mumkin. Men yashil va qora zaytunni aralashtirib solmoqchi edim, lekin afsus uyimda faqat qorasi bor ekan. Shu qora zaytunga qizil bulg’orini qo’shib pishira qoldim.


Zutaten/Masalliqlar:

1 roter Paprika/Quzil bulg’ori
200-300 gr Mehl/Un
100 gr schwarze Oliven, ohne Stein / Qora zaytun, danaksiz
60 gr Butter/Saryog’
200 ml Milch/Sut
100 gr gerieben Käse/Qirilgan pishloq
2 TL Backpulver/2 chq Razrihitel
Salz und Pfeffer/Tuz va Murch

Paprika und Oliven klein schneiden, Käse zufügen/Bulg’ori, zaytun mayda to’graladi va pishloq qo’shiladi
Butter schmelzen und mit Milch zufügen, mit Salz und Pfeffer abschmecken/Saryog’ eritiladi, sut, tuz va murch bilan birga hammasi aralashtiriladi.
Mehl und Backpulver mischen und zu dem Zutaten zufügen und kneten/Un va razrihitel aralashtiriladi va masalliqlarga qo’shilib hamir qoriladi
Durchkneten und an die Seite für 30 Minuten ausrühren lassen/Hamir qorilib 30 minutga dam oldiriladi.
Danach den Teig auswalzen und mit Ausstecher oder mit einem Glas kleine Brötchen ausstechen/Hamirib qalin yoyilib stakalda yoki mahsus o’ymada kichkina kulchadek qirqiladi
Im Ofen 200 C° für 25 Minuten backen/Olovda 200 C°da 25 minutcha pishirib olinadi.
Es richt sehr lecker und am Besten warm servieren/Hidi judayam yoqimli chiqdi. Issiq holda dasturhonga tortilsa yanada mazasi, ayniqsa pishloq til uchida erib ketadi. 
Yoqimli ishtaha :)
Geschrieben von Uzbekberry

Comments (2 comments)

  • Yulduz
    24. Februar 2014 at 18:48

    Assalomu Alaykum, Gulshoda opa. Kecha qizlar bilan Spiel Halle ga bordik, huddi shu Pizza Brötchen ni pishirib, olib bordim. Yosh-u katta mazza qilib yedik, Alhamdulillah. Retsept uchun kattakon rahmat. Juda to’yimli, sog’lom, mazali chiqdi. :))

  • Yulduz
    24. Februar 2014 at 18:48

    Assalomu Alaykum, Gulshoda opa. Kecha qizlar bilan Spiel Halle ga bordik, huddi shu Pizza Brötchen ni pishirib, olib bordim. Yosh-u katta mazza qilib yedik, Alhamdulillah. Retsept uchun kattakon rahmat. Juda to’yimli, sog’lom, mazali chiqdi. :))

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