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163. Brokkoli Quiche / Frantsuzcha brokkoli kish

 Bismillahir Rohmanir Rohim

Am letzten Samstag habe ich vorgenommen unseren bekannten, bzw. die Freunde von meinen Elter zu besuchen. Sie kommen auch aus Usbekistan, Deutsch-Russen. Ich kann mich an sie nicht erinnern, aber meine Eltern sind gut befreundet. Das Ehepaar ist schon ziemlich alt und meine Mama sagt, ich soll öfter sie besuchen. Klar, nach meinen Möglichkeiten versuche ich sie so oft wie möglich zu besuchen. Jedes Mal habe ich was Usbekisches gekocht, aber dieses Mal dachte ich, warum nicht was französisch oder was anders? Es muss schnell gehen und auch für die älteren Leute genießbar sein. Deshalb habe ich aus Brokkoli und Möhren eine Quiche vorbereitet.
Vor allem schmeckte mir der knusprige Teig. Inhalt, nächstes Mal werde ich weniger Kräuterkäse zufügen. Sonst Quiche war sehr lecker. Ich habe mich von www.lecker.de inspirieren lassen.

Kechagi hafta shanba kuni bir tanishimnikiga bormoqchi edik. Yani ota-onamning do’stlarinikiga. Ular qari odamlar, biznikiga kela olishmaydi. Onam har doim ularni borib ko’rib kelib tur deya qattiq tayinlaydi. Albatta vaqtimga qarab tez-tez borishga harakat qilaman. Har safar borganimda o’zbekcha birorta narsa pishirib borar edim, bu safar o’ylab, nega faqat o’zbekcha bo’lish kerak deya frantsuzcha kish pishirdim. Ideyani www.lecker.de dan oldimu, lekin u erda ko’rsatilgandek 100% masalliqlarni solganim yo’q. Uyda nima bor-yo’qligini hisobga olib, shunga yarasha pishirdim.
Keyingi safar pishirsam zirovorli pishloqdan kamroq solaman, uning o’rniga qaymoq yoki suzma ishlatishga harakat qilaman. Menga hammasidan ham hamiri juda yoqdi. Shirin va mazali chiqdi.

Zutaten/Masalliqlar:

Für den Teig/Hamiriga:

300 gr Mehl/Un
100 gr Butter/Saryog’
3 EL kaltes Wasser/3 osh q sovuq suv
2 TL Backpulver / 2 chq razrihitel
1 Prise Salz / 1 chimdim Tuz

Für die Füllung / To’ldirishga:

1 Brokkoli/Brokkoli
600 gr Kräuter Frischkäse / Ziravorli qaymoqli sir yoki quyuq qaymoq va suzma aralashmasini solsa ham bo’ladi 
2 Eier/Tuhum
100 gr geriebene Käse/Qirilgan pishloq
2-3 Karotten/Sabzi
Pfeffer/Murch

Mehl, Backpulver, Salz mischen und Butter klein schneiden und mit Wasser zusammen in einem Teig verkneten/Un,razrihitel, tuz aralashtiriladi, saryog’ to’g’raladi va suv qo’shib hamir qoriladi.
Den Teig für 1 Std. ins Kühlschrank stellen/Hamir 1 soatga muzlatgichga qo’yiladi.
Nach 1 Std. raus nehmen und auswalzen/1 soatdan so’ng olinib yoyiladi
In den Form anpassen und Seitenränder weg schneiden/Qolipga moslab, chekkalari qirqiladi.
So sieht danach aus, den Rest für später, für Deko aufheben/Shu ko’rinishga keladi, qolgan hamirni bezagi uchun olib qo’yiladi
Für die Füllung: Alle Zutaten zusammen in einem Schussel geben/To’ldirish uchun:Hamma masalliqlar bir idishga solinadi
…zusammen mischen und den Teig damit befüllen/…birga aralshtirliladi va hamir ichi to’ldiriladi
Brokkoli und Karotten waschen und schneiden und über die Zutaten verteilen/Brokkoli va sabzilar yuvilib, to’g’raladi va masalliq usitdan terib chiqiladi
Den rest Teig auswalzen und aus dem Blätter stechen/Qolgan hamir ham yoyilib, barg shakli qirqib olinadi
Mit Käse bestreuen und in den Ofen im 200 C° 50 Minuten backen/Qirilgan pishloq sepib chiqiladi va 200 C° da 50 minut pishirib olinadi
Yoqimli ishtaha!
Geschrieben von Uzbekberry

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